AZ OLDAL HASZNÁLATI FELTÉTELEI

Köszönjük, hogy meglátogatta az Artist Hotel weboldalát. Az Ön hozzáférése, valamint ezen weboldalunk (a továbbiakban: weboldal) használata a jelen használati feltételek és az e területre vonatkozó hatályos jogszabályok hatálya alá tartozik. A weboldal megnyitásával és használatával Ön korlátozás nélkül elfogadja a jelen használati feltételeket. Ha nem fogadja el korlátozás nélkül ezeket a felhasználási feltételeket, kérjük, hagyja el a webhelyet.

Tartalom feletti tulajdonjog

A weboldal és az ezen a weboldalon található szövegek, logók, grafikák, képek, hanganyagok és egyéb anyagok (továbbiakban: Tartalom) az Artist Hotel szerzői jogát vagy tulajdonát képezik, illetve a tulajdonos vagy a jogosult jogtulajdonos engedélyével kerültek a weboldalra. A Tartalom felhasználása a jelen használati feltételekben leírtak kivételével a Tartalom tulajdonosának írásos engedélye nélkül szigorúan tilos. A  törvény által megengedett legteljesebb mértékben védi szerzői jogait, szellemi tulajdonjogait és egyéb kapcsolódó jogait, valamint egyéb jogait, beleértve a bűnvádi üldöztetést is.

A weboldal Ön általi használata

A weboldal tartalma téves információkat vagy tipográfiai hibákat tartalmazhat. A weboldalon időszakonként, előzetes értesítés nélkül változtatásokat lehet végrehajtani. Az Artist Hotel azonban nem vállalja, hogy rendszeresen frissíti az ezen a weboldalon található információkat. Ezenkívül az Artist Hotel nem garantálja, hogy a webhely megszakítások és hibák nélkül fog működni, hogy a hibákat időben kijavítják, vagy hogy a webhely kompatibilis az Ön hardverével vagy szoftverével.

Felelősség alóli mentesség

A weboldalt saját felelősségére használja. A Hotel Artist nem vállal felelősséget a közvetlen vagy közvetett anyagi vagy nem vagyoni károkért, amelyek a webhely vagy annak Tartalmának használatából erednek, vagy azzal összefüggésben.

Hivatkozások harmadik felek webhelyeire

A weboldal tartalmazhat linkeket más olyan webhelyekre, amelyek tulajdonosa vagy felhasználója nem a Hotel Artist. Az ilyen hivatkozások kizárólag a lehető legtöbb információ biztosítása érdekében szolgálnak. A Hotel Artist nem ellenőrzi és nem vállal felelősséget ezen weboldalak működéséért, tartalmáért, adatvédelmi szabályzatáért vagy biztonságáért A Hotel Artist nem ellenőrzi az ezeken a webhelyeken elérhető tartalmat, termékeket vagy szolgáltatásokat. Ha kapcsolatot létesít ilyen weboldalakkal a weboldalunkon található hivatkozáson keresztül, azt saját felelősségére és a Hotel Artist beleegyezése nélkül teszi.

A weboldalon elérhető tartalom

A weboldalról letölthető bármely Tartalom (a továbbiakban: Tartalom) szellemi tulajdonjogai és egyéb jogai a Hotel Artist-t illetik, kivéve, ha kifejezetten másként szerepel. A tartalom Ön általi használatára a Szerb Köztársaság szerzői jogainak védelméről szóló törvény feltételei vonatkoznak. Ne töltse le és ne használja a Tartalmat, ha nem fogadja el ezeket a feltételeket. Amikor tartalmat tölt le vagy használ a Webhelyről, azt saját felelősségére teszi.

A felhasználási feltételek változása

A Hotel Artist a jelen szöveg frissítésével bármikor módosíthatja ezeket a használati feltételeket. Ön automatikusan kötelező érvényűvé válik a változtatásokban foglalt új felhasználási feltételekhez, ezért érdemes rendszeresen felkeresnie ezt az oldalt, hogy megismerkedjen a jelenleg érvényes felhasználási feltételekkel.

Loading...