SZÁLLÁS

RÓLUNK » SZÁLLÁS

Minden vendégszoba önmagában is művészi kincs, gondosan válogatott bútorokkal és részletekkel gazdagítva, mely könnyedén illeszkedik a térbeli és esztétikai keretek közé. A belső tér művészi játéka a szálloda minden szobájában, éttermében és más különálló téregységeiben felejthetetlen élménnyé teszi az itt-tartózkodást.

 

STANDARD SZOBÁK

24 szoba | 25 ㎡ | Maximum 3 fő

A 25 négyzetméter alapterületű standard szobák funkcionalitást és kényelmet biztosítanak a kellemes tartózkodáshoz. A szobák franciaággyal vagy külön ágyakkal, valamint tágas fürdőszobával rendelkeznek.

DELUXE SZOBÁK

5 szoba| 40-50 ㎡ | Maximum 4 fő

A 40-50 négyzetméteres delux szobák rendkívül kényelmes tartózkodást biztosítanak minden stílusos életet élő egyén számára. További teret biztosítanak, ami a modern kor kifinomult dizájnjával kacérkodik, a szabadság és a kikapcsolódás érzetét keltve. A szobák franciaággyal (külön ágyakkal), pótággyal, tárolóhelyiséggel és tágas fürdőszobával felszereltek.

LAKOSZTÁLY

1 Apartman | 60 ㎡ | Maximum 2 fő

Az Artist Hotel 60 négyzetméteres lakosztálya elegáns művészi esztétikával és eleganciával kiváló hangulatot kínál. A helyiség funkcionalitása teljes kényelmet biztosít, amely felejthetetlenné teszi a benne eltöltött pillanatokat. A lakosztálynak van egy nappalija kanapéval, egy hálószobája franciaággyal és egy pótággyal, egy tágas fürdőszobája és egy terasza.

Kellemes Tartózkodás

Igyekeztünk minden vendégünk számára kellemes és elegáns élményt nyújtani szállodánkban. Az épület virtuóz építészetén keresztül, amely a város gazdag történelmének szellemét árasztja, ügyesen beleolvad a modern kor esztétikájába. Engedje át magát egy kellemes légkörnek, amely az időtlen művészeti irányzatok kifinomultságát árasztja.

Loading...