RÓLUNK

Az Artist Hotel Szabadka központjában épült. Csendes utcában található, több évtizedes nyugati ostorfák lombkoronái alatt. A szálloda egy régi felújított épületből és egy teljesen új részből áll, amely megfelel a modern kor szellemének. A régi szállodaépületet Reichl Ferenc neves építész, műgyűjtő és művész tervezte, aki 1869-ben született Apatinban. Szabadkán, Szegeden és Budapesten élt és alkotott. Ő tervezte a Reichl-palotát is, amely a szabadkai szecesszió egyik legfényűzőbb alkotása. Az általa tervezett épületekben, így az Artist Hotel épületében is a szecesszió hatása látható, melynek szellemében Szabadka belvárosának leghíresebb épületei is épültek a XIX. század végén és a XX. század elején. Maga az Artist Hotel is rendelkezik Reichl Ferenc az épületre vonatkozó, 1899-ben készült terveivel, a felújítotás oly módon történt, hogy az épületet Szabadka város szecessziós ékszereinek sorában sorolják.


SZÁLLÁS

Standard

SZOBÁK

Delux

SZOBÁK

Apartman

SZOBÁK

Igyekeztünk minden vendégünk számára kellemes és elegáns élményt nyújtani szállodánkban. Az épület virtuóz építészetén keresztül, amely a város gazdag történelmének szellemét árasztja, ügyesen beleolvad a modern kor esztétikájába. Engedje át magát egy kellemes légkörnek, amely az időtlen művészeti irányzatok kifinomultságát árasztja.

 

VALENTIN NAP AZ ARTIST HOTELBAN!

Lepje meg partnerét egy romantikus Valentin-napi csomaggal és szerezzen közös emlékeket, amelyeket nem felejt el.

AJÁNLATUNK

A szálloda 30 szobával rendelkezik, ezért hangulatosabb, mint a nagy szállodák. A borbár egy több mint 130 éves felújított borospincében található, mely a leghíresebb borok kóstolási élményét nyújtja, a finn szaunával, törökfürdővel és relaxációs részleggel felszerelt wellness részlegben pedig igazi felüdülés várja.

A magánszféra és a luxus színvonala magas szinten van, és éppen emiatt teljeskörűen odafigyelünk a vendégeink igényeire.

ÉTTEREM

BORBÁR

Wellnes

SZÁLLODAÉPÍTÉSZET

A Hotel Artist építészete és belső terei teljesen egyediek, biztosítva magának az épületnek a modern és funkcionális elrendezést. A szálloda belső vonalai elegánsak és modernek, lazán beleolvadnak az épület és a város autentikus történetét tükröző művészeti irányzatok palettájába.
A szálloda kifinomult esztétikával rendelkezik, amely virtuózan ötvöz számos művészi stílust. A vendégszobákat egyedileg kifinomult, minőségi bútorokkal rendezték be, amelyek megfelelően illeszkednek a térbeli és esztétikai keretek közé. A szállodát ráadásul egyedivé teszi a belső terek művészi játéka minden szobában, étteremben és a szálloda egyéb különálló téregységeiben, melyeket egy-egy tematika jelöl meg.
Az Artist Hotelbe belépve a különböző művészeti stílusokkal átszőtt műalkotások kincsesbányába lépünk be, ahol minden szeglet elmeséli a saját történetét.
Várjuk szeretettel!

Loading...