RELAXÁCIÓS PILLANATOK

A WELLNESS KÖZPONTBAN MEGÉLHETI AZ ÖN PILLANATAIT
OLYAN RELAXÁCIÓT NYÚJT, AMELYET AZ ÖSSZES ÉRZÉKE ÉLVEZNI FOG.

RÓLUNK » Wellness

RELAXÁCIÓS PILLANATOK

A szálloda wellnessrészlege szaunából, törökfürdőből és relaxációs részlegből áll.
A relaxációs zóna kellemes masszázsokat kínál, amelyek az Ön igényeihez igazíthatók. Gazdag kínálatunkból különösen kiemeljük az indiai masszázst, az egyik legjobb antistressz masszázst, mely feloldja a feszültséget, biztosítja a testi-lelki energia egyensúlyát.

Adja át magát terapeutáink kimagasló szakértelmének, és merüljön el elméje és teste teljes ellazulásában, amely lehetővé teszi érzékeinek felébresztését.

SZAUNA

TÖRÖK FÜRDŐ

MASSZÁZS

INDIAI AYURVÉDIKUS MASSZÁZS

Az ayurvédikus masszázs ötezer éves Ayurveda indiai alapelveit ötvözi az – az élet és a nyomáspontok tudományának elveit. Ezt a fajta masszázst úgy alakították ki, hogy egyensúlyt teremtsen az elme, a test és a lélek között, és segítse a test öngyógyítását. „Olajos masszázsnak” is nevezik, mert illóolajokat és növényeket is tartalmaz. A masszázs során gyógynövénykeverékeket és olajokat adnak hozzá és azokat felmelegítik, hogy elősegítsék a relaxációt és a méregtelenítést.

HAGYOMÁNYOS THAI MASSZÁZS

A thai masszázs ősi terápiás művészet. Ez egy energiaterápia, melynek célja, hogy elindítsa és harmonizálja a test életenergiájának áramlását, egyensúlyba és harmóniába hozza az ember testét, elméjét és szellemét. Passzív nyújtást és gyengéd nyomást alkalmaznak a test energiavonalai mentén, amely a rugalmasság növelésére, az izom- és ízületi feszültség enyhítésére szolgál. Serkenti a belső szervek működését, javítja a keringést, pozitív hatással van a stressz csökkentésére és oldására.

Loading...