SZABADKAI HÉTVÉGE A ZVONKO BOGDAN BORÁSZATBA VALÓ LÁTOGATÁSSAL

Lépjen be a szecesszió, a bor és a nyugodt légkör városába!

Szabadka nyugodt légköréről, vendégszerető házigazdáiról, jó ételeiről és minőségi borairól ismert, mivel ez a város Szerbia kilenc borútjának egyike. Szabadkán egész évben színes kulturális élet zajlik, valamint számos tevékenységet kínál a Palicsi-tó körül, a lóistállókban, tanyákban, erdőkben és vadászterületeken.

Fedezze fel a csodálatos szecessziós építészetet, amelyet ez a város büszkén kínál. Körülbelül 100 épület áll az Ön rendelkezésére, köztük a csodálatos Városháza, Európa második legnagyobb Zsinagógája, a Szabadkai Kereskedelmi Bankpalota és mások. Ezek az épületek a város központjában találhatók, és csak néhány percnyi sétára vannak Artist Hotelünktől. 

De itt még nincs vége… Az egyedülálló Palicsi-tótól nem messze, a szőlőültetvények zöld tengerének közepén kiemelkedik egy pannon szecessziós stílusban épült épület színes teteje. Szabadkától nem messze, a Belgrád – Budapest autópályától mindössze öt percre található a Zvonko Bogdan borászat.

Ez az egyedülálló épület, amely egyedi építészetet és időtlen hangulatot áraszt, felejthetetlenné teszi a szabadkai hétvégét. A pincészethez tartozik egy csodálatos barrique pince egyedi kóstoló helyiségekkel, egy nagy étterem, tele részletekkel, amelyek tanúskodnak a Szabadka és Palics kultúrális gazdagsága, valamint egyedülálló kilátás nyílik a végtelen és tökéletesen rendezett szőlőültetvényekre.

Ár: 15900 RSD-től

Loading...