Smeštaj

Naslovna » Smeštaj

Svaka soba za goste je umetnička riznica za sebe, oplemenjena pažljivo odabranim nameštajem i detaljima, koji se ležerno uklapa u prostorne i estetske okvire. Umetnička igra enterijera u svakoj sobi, restoranu i ostalim odvojenim prostornim celinama hotela, učiniće Vaš boravak nezaboravnim iskustvom.

STANDARD SOBE

24 sobe | 25 ㎡ | Maksimalno 3 osobe

Standardne sobe površine 25 kvadratnih metara nude funkcionalnost i udobnost za ugodan boravak u njima. Opremljene su francuskim ležajem ili odvojenim ležajem kao i prostranim kupatilom.

DELUKS SOBE

5 soba | 40-50 ㎡ | Maksimalno 4 osobe

Deluks sobe površine od 40 do 50 kvadratnih metara, obezbeđuju izuzetno udoban boravak svakog pojedinca koji živi život sa stilom. Odišu dodatnim prostorom koji koketira sa istančanim dizajnom modernog doba dajući osećaj slobode i opuštenosti. Opremljene su sa francuskim ležajem (odvojenim ležajevima), dodatnim pomoćnim ležajem, prostorom za odlaganje kao i prostranim kupatilom.

APARTMAN SOBE

1 Apartman | 60 ㎡ | Maksimalno 2 osobe

Apartman hotela Artist površine 60 kvadratnih metara nudi vrhunski ugođaj prožet elegantnom umetničkom estetikom i elegancijom. Funkcionalnost prostora obezbeđuje potpunu udobnost koja će učiniti vaše trenutke provedene u njemu nezaboravnim. Sadrži dnevni boravak sa sofom, spavaći deo sa francuskim ležajem i pomoćnim ležajem, prostrano kupatilo i terasu.

Ugodan boravak

Potrudili smo se da boravak u našem hotelu učinimo prijatnim i elegantnim iskustvom za sve naše goste. Kroz virtuoznu arhitekturu zgrade koja odiše duhom bogate istorije grada vešto se spajajući sa estetikom modernog doba, prepustite se prijatnom ambijentu koji odiše sofisticiranošću bezvremenih umetničkih pravaca. Hotel Artist raspolaže sa 30 soba čiji enterijer u potpunosti ispunjava najviše standarde savremenog i funkcionalnog uređenja obogaćenog elegantnim umetničkim doživljajem.

Loading...