Momenti relaksacije

Wellness centar predviđen je za vaše trenutke
opuštanja u kome će sva vaša čula uživati.

Naslovna » Wellness

MOMENTI RELAKSACIJE

Wellness hotela se sastoji od saune, turskog kupatila i zone za opuštanje.
Zona za opuštanje nudi vam prijatne masaže koje mogu biti prilagođene vašim potrebama. Iz naše bogate ponude, posebno izdvajamo indijsku masažu, jednu od najboljih antistres masaža, koja će vas osloboditi napetosti i obezbediti ravnotežu telesne i duhovne energije.

Prepustite se vrhunskoj stručnosti naših terapeuta i uronite u potpunu relaksaciju vašeg duha i tela koja će dozvoliti vašim čulima da se probude.

Sauna

Tursko kupatilo

Masaža

Indijska Ajurvedska masaža

Ajurvedska masaža kombinuje 5.000 godina stare indijske principe Ajurvede – nauku o životu i
tačkama pritiska. Ova vrsta masaže je dizajnirana da stvori ravnotežu između uma, tela i duha i pomogne telu da se izleči. Naziva se i „masaža uljem“ jer uključuje eterična ulja i biljke. Tokom ove
masaže dodaju se mešavine bilja i ulja i zagrevaju se kako bi se podstakla relaksacija i detoksikacija.

Tradicionalna Tajlandska masaža

Tajlandska masaža je drevna terapeutska veština. To je energetska terapija koja ima za cilj da pokrene i uskladi protok vitalne energije organizma dovodeći telo, um i duh čoveka u stanje ravnoteže i
harmonije. Koristi se pasivno istezanje i blagi pritisak duž energetskih linija tela, kako bi se povećala fleksibilnost, ublažila napetost mišića i zglobova. Stimuliše se rad unutrašnjih organa, poboljšava se cirkulacija i pozitivno utiče na smanjenje i oslobađanje od stresa.

Loading...