Vikend u Subotici sa posetom vinariji Zvonko Bogdan

Zakoračite u grad secesije, vina, i opuštene atmosfere!
Subotica je poznata po svojoj opuštenoj atmosferi, gostoljubivim domaćinima, dobroj hrani i kvalitetnim vinima jer ovaj grad predstavlja jedan od devet vinskih puteva Srbije. Nudi živopisan kulturni život tokom cele godine kao i mnogobrojne aktivnosti oko Palićkog jezera, na ergelama, salašima, u šumama i lovištima.

Istražite velelepnu arhitekturu secesije koju ovaj grad nudi sa ponosom. Na raspolaganju vam je oko 100 objekata među kojima su velelepna Gradska kuća, Sinagoga druga po veličini u Evropi, Palata subotičke trgovačke banke i druge. Ovi objekti se nalaze u gradskom jezgru i na samo nekoliko minuta hoda od našeg hotela Artist.

Ali tu nije kraj…Nedaleko od jedinstvenog Palićkog jezera, usred zelenog mora vinograda, ističe se šareni krov zdanja podignutog u stilu panonske secesije. Tu se nalazi vinarija Zvonko Bogdan, smeštena nedaleko od Subotice, na samo pet minuta vožnje od autoputa Beograd – Budimpešta.

Ovo jedinstveno zdanje koje odiše jedinstvenom arhitekturom i vanvremenskim ambijentom čini vikend u Subotici nezaboravnim. Vinarija poseduje velelepni barrique podrum sa jedinstvenim salama, veliki restoran prepun detalja koji svedoči o kulturnom bogatstvu Subotice i Palića, a tu je i jedinstveni pogled na nepregledne i savršeno uređene vinograde.

Cena od 15900 RSD

Loading...