Harmony Spa

Harmony Spa je jedinstven salon za mašažu koji se nalazi u srcu Subotice. Smešten
je u hotelu Artist, koji upravo kao i salon odiše vanvremenskim ambijentom.

Naslovna » Wellness » Harmony Spa

Kombinacija drevnih tehnika i savremenih potreba

Koristeći vekovima stare veštine, majstori masaže iz Harmony Spa će odgovoriti na vaše specifične potrebe. Kombinujući drevne tehnike masaže sa potrebama savremenog čoveka, Harmony Spa terepeuti će vam pružiti jedan potpuno novi doživljaj masaže.

Svaka vrhunska masaža počinje dodirom i poverenjem u svog terapeuta. Za čoveka, dodir je od velike važnosti jer znači sigurnost, prisnost, ugodnost i ono što je najbitnije – ima moć da vrati životnu snagu. Da bi masaža bila delotvorna, jako je važno ko je sprovodi. Vaš terapeut treba da bude stručnjak koji vlada svim potrebnim znanjem i veštinom, koji može da oceni vaše specifične potrebe i da svoje znanje prilagodi tim vašim potrebama. Harmony Spa je upravo iz tog razloga angažovao dva vrsna stručnjaka istočnjačke škole koji iza sebe imaju godine iskustva i znanja stečenog od starih majstora.

Maseri

Redži

Redži je poreklom iz Indije i iza sebe ima 25 godina iskustva. Njegovo polje ekspertize je tradicionalna indijska herbal masaža. Dragoceno iskustvo je sticao radeći u najprestižnijim spa centrima sveta: u Bahrainu, na Maldivima i u Dubajiu. Kada jedan ovakav terapeut kaže da je srećan ako može da pomogne drugima, budite sigurni da sa masažom dobijate i jednu neverovatnu pozitivnu energiju koji Redži pored svog vrhunskog terapeutskog znanja dodatno ima.

Masaže

MASAŽE TELA

Klasična relax (Harmony) masaža

Idealna relaks masaža koja je prilagođena svakome i koja pruža opuštanje kroz istezanje mišića i manipulaciju tačkama pritiska. Predstavlja kombinaciju tehnika koje potiču sa Srednjeg Istoka i Zapada i uključuje pažljivo odabrana masažna ulja.

Masaža toplim kamenjem

Kombinujući različite tehnike masaže i toplo balinežansko kamenje okupano aromatičnim uljem, ovaj Harmony Spa tretman će smanjiti stres, pojačati cirkulaciju u vašem organizmu, pročistiti ga od toksina i vratiti u energetski balans. Kamenje se zagreva na određenu temperaturu čime se njegovim postavljanjem ili pokretanjem prodire duboko u područja napetosti.

Indijska Ajurvedska masaža (Herbal)

Autentičan doživljaj tradicionalne indijske masaže vas čeka u Harmony Spa centru gde vas dočekati naši stručnjaci i pomoći vam da se nakon tretmana osećate zadovoljno, oslobođeno i srećno. Ova tehnika masaže bazira se na Ajurvedi, drevnoj indijskoj medicini, koja kombinuje tehnike poboljšanja protoka energije i stimulaciju mišića i nervnog sistema. Naziva se još i „masaža uljem“, jer se telo tretira uljem obogaćenim lekovitim travama. Ime se postiže potpuna relaksacija i detoksikacija organizma.

Body Wrap sa pilingom celog tela

Pilingom kože se eliminišu toksini koji se nalaze na njenoj površini. Nakon Harmony Spa piling tretmana, vaša koža će biti čvršća i zdravija. Tehnika koja se koristi prilikom pilinga je relaksirajuća. Nakon pilinga radi se Body Wrap tretman. Body wrap tretman služi za uklanjanje celulita, kao i za zatezanje i podmlađivanje kože. Koriste se anticelulit serumi koji se zagrevaju i stavljaju na kritične regije kao što su ruke, noge, stomak, zadnjica i bokovi.

Sportska masaža

Masaža kojom ćete se osloboditi napetosti u mišićima i otkloniti stres nastao premorom organizma. Harmony Spa sportska masaža će dovesti vaše telo u balans fokusirajući pritisak na bolne tačke.

Tajlandska masaža

Drevna tehnika masaže koja kombinuje elemente joge, akupresure i refleksologije. Fokusira se na energetske kanale u organizmu koji se posebnim pokretima i pritiskom tela aktiviraju čime se omogućuje nesmetan protok životne energije kroz organizam. Obezbeđuje regeneraciju umornih delova tela, povećava njegovu fleksibilnost, stimuliše rad unutrašnjih organa i poboljšava cirkulaciju. Obezbeđuje energetski balans i oslobađa psiho-fizičke napetosti.

Piling celog tela

Tretmanom se vrši eksfoliacija, čišćenje kože, poboljšava se cirkulacija krvi i protok limfe kroz organizam. Harmony Spa piling celog tela učiniće vašu kožu hidriranom i glatkom na dodir i ubrzaće njenu površinsku detoksikaciju.

Refleksološka masaža stopala

Refleksologija stopala je drevna veština za poboljšanje opšteg telesnog i duhovnog zdravlja. Vršenjem pritiska na tačno određene tačke stopala, utiče se na tačno određene organe i stanja u organizmu. Oslobodite se stresa, poboljšajte varenje, eliminišite glavobolju, poboljšajte svoj san i sveukupno stanje organizma kroz masažu stopala u Harmony Spa centru.

PARCIJALNE MASAŽE

Masaža leđa

Oslobodite se tenzije i stresa u predelu leđa u Harmony Spa centru. Naši stručnjaci koriste tehniku dinamičnog pritiska kao i tretman tela posebnim eteričnim uljima kako bi se postigao maksimalni efekat relaksacije i oslobađanja napetosti.

Masaža glave

Drevna tehnika otklanjanja napetosti i stresa, koja se vrši jagodicama prstiju i predstavlja opuštajuće iskustvo. Masažom glave u Harmony Spa centru ćete se osloboditi stresa, pojačati tonus kože i poboljšati cirkulaciju.

Masaža nogu

Naši stručnjaci u Harmony Spa centru će vam pomoći da se oslobodite bola u nogama kroz profesionalnu masažu koja će eliminisati napetost i pojačati cirkulaciju u predelu nogu.

MASAŽE LICA

Lifting lica

Harmony Spa tretman liftinga lica obuhvata analizu kože, dvostruko čišćenje, piling, masažu lica i dekoltea, masku koja odgovara vašoj koži, serum i hidratantnu kremu. Garantujemo instant vidljive rezultate zatezanja kože sa efektom botoksa. Tretmanom ćete obezbediti povećano lučenje kolagena, smanjiti spazam mišića i usporiti starenje kože. Vratiće se zdrav sjaj koži koja će postati elastičnija.

Ekspres masaža lica

Tretman za hidrataciju, tonus i elastičnost.

PAKET MASAŽE

  • Piling celog tela + klasična masaža        
  • Piling celog tela + klasična masaža        
  • Ekspres masaža lica + klasična masaža

Nazad na Hotel Artist

Loading...