Harmony Spa

Harmony Spa je jedinstven salon za masažu koji se nalazi u srcu Subotice. Smešten
je u hotelu Artist, koji upravo kao i salon odiše vanvremenskim ambijentom.

Naslovna » Wellness » Harmony Spa

Kombinacija drevnih tehnika i savremenih potreba

Koristeći vekovima stare veštine, majstori masaže iz Harmony Spa će odgovoriti na vaše specifične potrebe. Kombinujući drevne tehnike masaže sa potrebama savremenog čoveka, Harmony Spa terapeuti će vam pružiti jedan potpuno novi doživljaj masaže.

Svaka vrhunska masaža počinje dodirom i poverenjem u svog terapeuta. Za čoveka, dodir je od velike važnosti jer znači sigurnost, prisnost, ugodnost i ono što je najbitnije – ima moć da vrati životnu snagu. Da bi masaža bila delotvorna, jako je važno ko je sprovodi. Vaš terapeut treba da bude stručnjak koji vlada svim potrebnim znanjem i veštinom, koji može da oceni vaše specifične potrebe i da svoje znanje prilagodi tim vašim potrebama. Harmony Spa je upravo iz tog razloga angažovao dva vrsna stručnjaka istočnjačke škole koji iza sebe imaju godine iskustva i znanja stečenog od starih majstora.

Maseri

Redži

Redži je poreklom iz Indije i iza sebe ima 25 godina iskustva. Njegovo polje ekspertize je tradicionalna indijska herbal masaža. Dragoceno iskustvo je sticao radeći u najprestižnijim spa centrima sveta: u Bahrainu, na Maldivima i u Dubajiu. Kada jedan ovakav terapeut kaže da je srećan ako može da pomogne drugima, budite sigurni da sa masažom dobijate i jednu neverovatnu pozitivnu energiju koji Redži pored svog vrhunskog terapeutskog znanja dodatno ima.

Grace

Grace je maserka sa bogatim iskustvom masažnog terapeuta, sa 15 godina profesionalnog rada u Kini, SAD-u, Saudijskoj Arabiji i Dubaiju. Grace je vrhunski stručnjak za masaže lica, limfnu drenažu, kao i sve ostale vrste masaža.

Masaže

PAKET MASAŽE

  • Piling celog tela + klasična (Harmony) masaža  90′ – 6500 rsd
  • Piling celog tela + klasična masaža        120’+ – 8000 rsd
  • Piling celog tela + klasična masaža       120′ – 7500 rsd
  • Ekspres masaža lica + klasična masaža 90′ 6000 rsd

Nazad na Hotel Artist

Loading...